Thor Arne Hangstad begynte 1. februar i Ode.

Ny leder for yngel og settefisk i Ode

Thor Arne Hangstad begynte 1. februar som leder for yngel- og Settefisk i Ode. 

Publisert

Han kommer fra stillingen som fagsjef for biologisk produksjon i Lumarine, et selskap som driver med både torsk og berggylt og har et tett samarbeid med Ode. 

Hangstad har tidligere jobbet som seniorrådgiver i Akvaplan-niva og har lang erfaring med produksjon av torsk og annen marin fisk. I Ode vil han ha det overordnede ansvaret for Ode sin integrerte produksjon av settefisk fra egg til utsett i sjøen.

- Gjennom noen fine år i Lumarine har jeg blitt kjent med og jobbet godt med gjengen i Ode. Sammen skal vi jobbe for å lage en best mulig fisk, fra rogn til sjøklar fisk, som skal gi et produkt som havner på middagsbordet i inn -og utland, sier Hangstad.

Riktig mann for jobben

Ola kvalheim, konsernsjef i Ode sier i pressemeldingen at de er svært glade for å få Thor arne med på Ode-laget.

- Han vil uten tvil være en nøkkelperson i å videreutvikle vår verdikjede med fokus på settefisk. Med sin lange erfaring i bransjen og kunnskap om torskeyngelproduksjon er jeg overbevist om at Thor Arne er riktig mann for jobben. Jeg vil også benytte anledning til å takke Finn-Christian Skjennum som har hatt stillingen som leder for yngel og settefisk fra starten av. Finn-Christian er en nestor på torskefeltet og har vært viktig i oppbyggingen av yngelproduksjonen i Ode, når han nå går av med pensjon, tror vi Thor Arne vil være en ideell etterfølger, sier Ola Kvalheim, konsernsjef i Ode.