Kristoffer Lund er ny CEO i Billund Aquaculture i Danmark.

Han er ny CEO i Billund Aquaculture Danmark

Teknologileverandør Billund Aquaculture har besluttet å styrke sin organisasjonsstruktur med Kristoffer Lund som ny administrerende direktør. 

Publisert Sist oppdatert

- Vi ønsker Kristoffer Lund velkommen, som vil ta over ledelsen som ny gruppe-CEO i Danmark fra og med 2. april, opplyser Billund Aquaculture i en pressemelding. 

- Jeg er begeistret for å få denne unike muligheten til å være en del av et selskap som er i det konkurransedyktige RAS-markedet. Jeg gleder meg til å være en del av dette vellykkede teamet og bidra til å ta selskapet til neste nivå, sier Lund. 

Han var tidligere gruppeteknisk direktør i Vestas Aircoil. Han kommer inn med bred erfaring innen organisatorisk transformasjon og utvikling av prosjektportefølje-verktøy, produktmodeller og systematisk oppfølging. Lund har en mastergrad i maskinteknikk og en Executive MBA fra Aalborg Universitet.

Christian Sørensen, selskapets grunnlegger og tidligere CEO, sier at denne nye strukturen er et svært viktig skritt mot å sikre lederteamet selskapet trenger for å møte sine fremtidige utviklingsbehov, med stor vekt på struktur, teknologiutvikling og sterk kontroll over prosjektgjennomføringen.

Han selv vil fortsette i en rådgivende rolle og være involvert i daglig drift hos Billund, med fokus på design, teknologisk utvikling og prosjektgjennomføring.