Første etikett fra Maritech Packing hos Kingfish-Zeeland.
Første etikett fra Maritech Packing hos Kingfish-Zeeland.

The Kingfish Company valgte Maritech

Den landbaserte matfiskoppdretteren valgte Maritech som samarbeidspartner og leverandør av bl.a. programvare for kjøp og salg av sjømat.

Etter det som beskrives som et vellykket implementeringsprosjekt i andre halvdel av 2022, er The Kingfish Company nå i gang med Maritech Packing og Maritech Purchase & Sales, skyprogramvare for kjøp og salg av sjømat.

Maritech skal også levere LINSiGHT MES (Manufacturing Execution System), som vil bli installert i forbindelse med ferdigstillelsen av det nye prosesseringsanlegget i Zeeland, NL.

- Vi skalerer og trenger nye verktøy som gjør det mulig for oss å nå målene våre, sier Cees Jan Bastiaansen, leder for kvalitet og bærekraft hos The Kingfish Company i en pressemelding.

- Det viktigste for oss har vært å finne et system som er tilpasset en internasjonal kontekst, som er skalerbart, og skreddersydd for sjømat. Vi ønsket også å unngå å måtte gjøre tilpasninger. Etter en grundig runde med research, møter og referansesjekker landet vi på at Maritech var partneren som passet best for oss, sier han videre.

Bastiaansen forteller i meldingen at samarbeidet og de nye systemene har ført til en betydelig endring for dem.

Klas Vangen er VP Sales i Maritech.
Klas Vangen er VP Sales i Maritech.

- Vi har optimalisert arbeidsflyten vår, siden Maritech er fullt integrert og fanger opp sidestrømmen av informasjon, sier han.

Klas Vangen, VP Sales, Maritech er naturlig nok fornøyd med å bli valgt av The Kingfish Company

- De er et innovativt og teknologidrevet selskap med bærekraftig produksjon og stort fokus på kvalitet. Vi trives svært godt sammen med teamet deres, som vi har lært mye fra de siste månedene. Kompetansen og engasjementet de har er avgjørende for at de gjør det så bra, sier han.