Monica Ringen (51) fra Tønsberg blir prosjektleder for SalMar Tjuin-anlegget, hvor hun er avbildet. Ringen er utdannet innen økonomi og prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI.
Monica Ringen (51) fra Tønsberg blir prosjektleder for SalMar Tjuin-anlegget, hvor hun er avbildet. Ringen er utdannet innen økonomi og prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI.

Monica Ringen blir prosjektleder for Tjuin-anlegget

Monica Ringen er tilbake i Pure Salmon Kaldnes.

Publisert Sist oppdatert

Den 1. august startet Monica Ringen igjen i Pure Salmon Kaldnes, der hennes oppgaver blir prosjektledelse for Tjuin-prosjektet til SalMar med all oppfølging mot kunde og byggeplass for selskapets prosessleveranser.

- Jeg synes det er et spennende og fremoverlent selskap i en god vekst og utvikling, med utallige muligheter for arbeid både nasjonalt og internasjonalt, forteller Ringen til Kyst.no

Ringen har jobbet med prosessleveranser innenfor kommunalt og industri i 20 år og innen akvakultur siden 2012. Hun startet da som salgsingeniør, og har jobbet innen prosjektledelse siden 2014.

- Det har hovedsakelig vært leveranser av RAS-anlegg for landbasert oppdrett jeg har holdt på med. Hovedtyngden av anlegg har vært for laks, men det har også vært anlegg for abbor- og åloppdrett i Sveits og Portugal, forteller Ringen.

Hennes ambisjon og mål er å kunne bidra med sin erfaring inn i selskapet, og det å være en del av selskapets utvikling i tiden fremover.

- Det er folkene som er viktige i et selskap, så jeg håper jeg kan bidra til å spille andre gode og motivere. Dette er et selskap med mange høykompetente, flinke og hyggelig folk, en super gjeng jeg gleder meg til å jobbe sammen med og lære mye av, avslutter hun.

Director Business Services: Per Håkon Stenhaug er svært fornøyd med å ha Monica på laget.
Director Business Services: Per Håkon Stenhaug er svært fornøyd med å ha Monica på laget.

- Sterkeste kortet vi kunne få

Director Business Services i Pure Salmon Kaldnes, Per Håkon Stenhaug, forteller til Kyst.no at selskapet er veldig fornøyd med å få prosjektlederen tilbake.

- Monica har som flere kjenner til jobbet for vårt selskap tidligere, hun har sånn sett vært på vår radar hele tiden. Nå har hun vært utenfor næringen noen år og opparbeidet mer kunnskap som vi kan dra nytte av fremover, sier Stenhaug.

- Oppdrettsanlegget SalMar Tjuin, som vi startet arbeidet med i mai 2021, blir verdens største smoltanlegg når det er ferdig. Å lede en slik byggeprosess krever både kunnskap og erfaring og den jobben fikk Monica. Hun kjenner vårt selskap, kunder, leverandører, teknologi og løsninger. Blant mange kandidater vi snakket med er hun med god margin det sterkeste kortet vi kunne få, legger han til.

- Fortsetter veksten

De seneste 12 månedene har Pure Salmon Kaldnes doblet mannskapet og har nå 115 ansatte fordelt på kontorer i Sandefjord, Drammen, Trondheim og Abu Dhabi. Stenhaug forteller at de ikke planlegger å senke farten.

- Vi forventer å fortsette veksten og ansette flere mennesker gjennom 2023. Målet om å etablere oss som en fullskala internasjonal leverandør innen landbasert oppdrett er godt i gang, avslutter han.