Per Håkon Stenhaug, direktør for kommunikasjon og HR i Pure Salmon Kaldnes gir seg i selskapet 30. november.
Per Håkon Stenhaug, direktør for kommunikasjon og HR i Pure Salmon Kaldnes gir seg i selskapet 30. november.

Stenhaug forlater Pure Salmon Kaldnes

Per Håkon Stenhaug sier at etter noen intense år er det på tide å slippe til nye krefter. - Jeg forlater derfor med lett hjerte selskapet 30. november. Det har vært et privilegium å besitte både ledervervet og ansvarsområde i en så til de grader viktig periode, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Per Håkon Stenhaug sier at de seneste tre år i Pure Salmon Kaldnes kan best beskrives som en metamorfose-fase med gjennomgripende indre og ytre forandringer.

- Fra å være en viktig norsk leverandør av teknologi til landbasert oppdrett gjennom flere tiår har selskapet seneste året dessuten blitt rigget for internasjonale oppdrag, organisasjonen har doblet antall ansatte og teller i dag rundt 100 personer. Selskapet har de seneste årene tatt viktige skritt mot å bli en mer spesialisert samarbeidspartner til landbasert oppdrett hvor ikke minst biologi, fiskehelse, prosess og driftskunnskap er styrket betraktelig, noe jeg tror vil også komme næringen til gode på landbaserte prosjekt både i Norge og utlandet, sier han, og legger til:

- Sist, men ikke minst har vi i Pure Salmon Kaldnes i det stille seneste året jobbet med etablering av et akademi som akkurat nå er ett karriere og utviklingssenter for egne ansatte, men i fremtiden vil få samme rolle for kunder og samarbeidspartnere, sier han.

Stenhaug sier at han på kort sikt vil bruke litt tid på å ferdigstille forsømte byggeprosjekt på sitt hus som han kjøpte i sommer.

- Så satser jeg etter hvert på å finne et nytt spennende oppdrag i sjømat og akvakulturnæringen, tross grunnrenteskatt, permitteringer og generelt litt dårlig stemning i næringen akkurat nå, tror jeg fremtiden er lys, forteller han.