Pure Salmon Technology har ansatt internasjonal salgsdirektør

For å møte den globale etterspørselen har Pure Salmon Technology utnevnt ny internasjonal salgsdirektør.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding fra selskapet skriver de at Jensen har en mangfoldig bakgrunn innen akvakulturindustrien. 

- Som eier og operatør av fiskefarmer i Danmark, lyktes han imponerende med å konvertere eldre gjennomstrømsanlegg til RAS-anlegg med stor suksess. Etter å ha oppdaget sin lidenskap for prosjektutvikling, arbeidet han som internasjonal salgskonsulent i AKVA Group og senere som en del av et teknisk team hos Gråkjær Entreprenør og Graintec. Han var også involvert i utviklingen og markedsføringen av fôrsystemet HyFlow, som senere ble kjøpt opp av Pure Salmon Technology, skriver sistnevnte.

Jens Jensen er ny internasjonal salgsdirektør for Pure Salmon Technology.

I sin nye rolle vil Jens Jensen ha ansvaret for å utvide salgsaktivitetene til Pure Salmon Technology på viktige internasjonale markeder. 

Han vi ha en spesifikk vekt på å forbedre kunderelasjoner, etablere strategiske partnerskap og identifisere nye muligheter for selskapets RAS-teknologier, inkludert vannbåren fôring.

- Vi er glade for å kunne ønske Jensen velkommen til teamet vårt. Hans dokumenterte suksess i internasjonalt salg og dype forståelse av RAS og landbasert fiskeoppdrett gjør ham til den ideelle kandidaten til å lede våre internasjonale salgsinnsatser, sier «Chief of Business Development», Michael Mortensen.