Dharma Rajeswaran er ansatt som Chief Operating (COO) i Proximar Seafood. Foto: Proximar Seafood.

Ny COO i Proximar Seafood

Dharma Rajeswaran er nyansatt i Proximar Seafood og han vil ha base i Japan hvor han vil fortsette å bygge det operative teamet og forberede den operative oppstarten, som finner sted i tredje kvartal 2022 når den første rognen skal settes inn i anlegget.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er eldre enn to år.

Proximar styrker sitt lederteam med rekrutteringen av Mr Dharma Rajeswaran som Chief Operating Officer (COO).

Dharma Rajeswaran har omfattende operativ bakgrunn fra havbruksnæringen og vil tiltre Proximar 1. januar 2022. Han har mer enn 30 års erfaring fra oppdrett av atlantisk laks, både fra konvensjonell oppdrett i Norge og fra landbasert oppdrett.

- Vi er veldig glade for Ã¥ ha Rajeswaran med i teamet vÃ¥rt. Han er en av de mest erfarne i bransjen nÃ¥r det gjelder landoppdrett av atlantisk laks. Dette kombinert med hans 30 Ã¥rs erfaring med lakseoppdrett gjør oss ytterligere trygge pÃ¥ en vellykket gjennomføring, sier Joachim Nielsen, administrerende direktør i Proximar i en pressemelding. 

Proximar startet 19. mars 2021 byggingen av sitt landbaserte akvakulturanlegg i nærheten av Mount Fuji i Japan. Aqua Maof skal levere det resirkulerende akvakultursystemet til anlegget.

Les ogsÃ¥: Forventer Ã¥ sette inn rognen i det landbaserte anlegget til neste Ã¥r

Bred RAS-erfaring

Rajeswaran har jobbet med RAS i ti Ã¥r, og sist med Atlantic Sapphire i USA. Rajeswaran vil ha base i Japan hvor han vil fortsette Ã¥ bygge det operative teamet og forberede den operative oppstarten, som finner sted i tredje kvartal 2022 nÃ¥r den første rognen skal settes inn i anlegget. 

- Jeg er veldig spent på å bli med i Proximar-teamet om et par uker. Kombinasjonen av beliggenheten, menneskene og teknologien har vært viktige aspekter av min beslutning. Dessuten er jeg virkelig imponert over å se hvordan RAS-systemet fra Aqua Maof er bygget opp og betjent, ytelsen er imponerende, sier Dharma Rajeswaran.

Den pÃ¥gÃ¥ende byggingen gÃ¥r etter planen, bÃ¥de i tide og budsjett, melder selskapet. 

Les flere Kyst.no saker om Proximar Seafood her.Â