Edinburgh International Conference Centre. Foto: Rob Fletcher.

Bli med oss ​​til Edinburgh på RAS-seminar

Norsk Fiskeopdrett og kyst.no er sterkt delaktige når vi i fellesskap med de andre mediene under vår felles merkevare Salmonview Media Group arrangerer seminar om resirkuleringsteknologi (RAS) under konferansen Aquaculture Europe 2016 i Edinburgh, Skottland, den 22. september.

Publisert

Denne artikkelen er eldre enn to år.

European Aquaculture Society (EAS) arrangementet finner sted i Edinburgh i dagene 21 til 23 september og Salmonview Media Group sitt seminar går av stabelen fra klokken 14.30 til 17.30 torsdag 22. juni.

Seminaret er åpent og gratis for alle som deltar på denne gigantiske fagkonferansen som samler akvakulturforskere fra hele verden. De siste årene har det vært rundt 1200-1500 forskere samlet på disse konferansene som arrangeres årlig av EAS. Denne gangen er det altså Edinburgh som er valgt som vertsby.

Gustav-Erik Blaalid ønsker velkommen til seminar i Edinburgh. Foto: Linn Therese Skår Hosteland.

Foredragene er satt til å omfatte en rekke høyt profilerte produsenter, inkludert leder av Skottlands største RAS klekkeri og leder av et nytt selskap som har etablert seg  det voksende markedet for stor laks i banebrytende landbaserte RAS systemer.

To av verdens viktigste RAS utstyrsleverandører vil også ta del i programmet, mens internasjonale fôr og fiskehelseeksperter skal snakke om viktigheten av å bruke spesielt tilpassede dietter og tips om beste dyrehold praksis. GMO-laks blir også tema, med de kontroverser og mulighetene som ligger i denne typen landbaserte produksjon.

- Med foredragsholdere fra Skottland, England, Nederland, Norge, USA og Chile har seminaret et perspektiv som favner ikke bare den lakseproduserende del av verden, men akvakultur generelt. Seminaret er i tråd med Salmonview Media Group sin strategi om å være den ledende formidler av nyheter og fagstoff innenfor lakseproduksjon, sier ansvarlig redaktør for media-grupperingen, Gustav Erik Blaalid, i en kommentar.

Han ønsker alle velkommen til seminaret i Edinburgh.

Se Aquaculture Europe 2016 program her.