Vikings Label satser på landbasert lakseproduksjon i Midtøsten. Illustrasjon: Vikings Label

Avtale om lakseoppdrett på land i Midtøsten

AKVA group og selskapet Vikings Label har undertegnet en design- og samarbeidsavtale for utforming av en rekke landbaserte lakseoppdrett i Midtøsten.

Publisert

Denne artikkelen er eldre enn to år.

Teknologisjef i Vikings Label, Morten Malle, sier i en pressemelding at de er veldig glade for å ha inngått denne samarbeidsavtalen med AKVA group om utforming av våre anlegg i Midtøsten.

Han legger det at det for Vikings har vært viktig å få en erfaren og solid teknologipartner om bord.

- Bare noen få RAS-leverandører har lang erfaring i design, konstruksjon og drift av moderne landbasert fiskeoppdrett, og AKVA group er en av dem. I dette partnerskapet føler vi oss enda mer sikre på at vi lager vellykkede prosjekter og bringer langsiktig matsikkerhet til Midtøsten-regionen.

Salgsdirektør i AKVA group Land Based, Jacob Bregnballe, har lang erfaring fra landbaserte prosjekter i denne regionen. Han uttrykker i pressemeldingen viktigheten av et nært forhold mellom Vikings og AKVA group:

- Det er en utfordring å bygge vellykkede akvakulturprosjekter i Midtøsten, og du trenger virkelig å ha en sterk enhet som jobber tett sammen. Mange ting gjøres annerledes i denne regionen, ofte på måter vi ikke møter på hjemmebane. I vårt nye samarbeidsforhold med Vikings tror vi at vi har et utmerket og ambisiøst team. Dette selskapet har utviklet seg raskt de siste månedene, og vi gleder oss til å være en del av den gode fremgangen, sier han.