Willy Sandaa tar steget inn i rådgiverbedriften Morefish.

Ny i Morefish: - Lang erfaring innen landbasert oppdrett

Willy Sandaa fra Arcticon AS knytter seg opp til rådgiverbedriften Morefish, og forsterker selskapets tverrfaglige profil innen tekniske og biologiske problemstillinger i landbasert fiskeoppdrett.

Publisert Sist oppdatert

Sandaa er gründeren av selskapet Aminor AS som produserer flekksteinbit, og bringer med seg solid erfaring fra over et tiår som daglig leder i selskapet. Sandaa ser på Morefish som et innovativt og fremoverlent selskap, og ser fram til alle mulighetene det åpner. 

- Willy har lang erfaring som prosjekt- og byggeleder for en rekke prosjekter innen industri og landbasert oppdrett, og har en unik kombinasjon av biologisk og teknisk kompetanse. Dette kombinert med mange års erfaring fra produksjon av marin fisk i landbaserte oppdrettsanlegg gjør at han vil bidra sterkt inn i teamet vårt. Teamet jobber for å sikre at landbaserte oppdrettsanlegg utbedres og bygges slik at de ivaretar fiskevelferd best mulig, og med lavest mulig risiko sier daglig leder Marita Spigseth. 

Risiko i landbasert oppdrett

Morefish opplever økt etterspørsel etter rådgivere både fra inn- og utland. Det trengs både driftserfaring og god kompetanse innenfor teknisk og biologisk prosessforståelse. 

- Med Willy på laget styrker vi kompetansen vår ytterligere. Morefish er i en prosess der dette er den første av flere ansettelser, og vi får nye navn på blokka allerede i august. Dette kommer godt med både med tanke på vårt behov for gode prosjektledere, og for gjennomføringen av konferansen «Risiko i landbasert oppdrett» som vi arrangerer i Trondheim 6.-7. november i år, sier Spigseth fornøyd.

Staben teller nå ti ansatte, og hovedkontoret til Morefish er på Blåbasen (samlokalisering av bedrifter innenfor havbruk og akvakultur) i Trondheim, som Morefish driver. Selskapet har avdelinger både på Østlandet og Vestlandet, og med Willy får vi også en avdeling i Nordland.