Fra signeringen av avtale. F.v. Sölvi S.Snæfeld, CEO for Aqua.IS og Tommy Storsveen, general manager for Imenco Aqua.

Imenco Aqua etablerer seg på Island

Utstyrleverandøren Imenco Aqua har inngått avtale med Aqua.IS som deres agent på Island

Publisert

Imenco Aqua vokser i akvakulturmarkedet og utvider nå sin kommersielle satsing i utlandet ved å inngå agentavtale med Aqua.IS på Island.

- Aqua.IS har et stort nettverk og er godt etablert på Island, spesielt innenfor landbasert oppdrett, sier «vice president» Anders Bastholm i en pressemelding.

De skriver at Island er et voksende marked og at det er viktig for dem å arbeide sammen med en etablert og erfaren aktør som har tilgang på serviceteam og kan lagerføre våre produkter på Island.

- Vi har allerede samarbeidet svært godt med Aqua.IS gjennom flere år i tiden før Vard Aqua ble en del av Imenco sin storsatsing, Imenco Aqua, sier Tommy Storsveen, «general manager» for Imenco Aqua.

Begge selskapene skal ifølge meldingen delta på konferansen og messen Aqua-Ice på Island i den kommende uke.

Etter etablering på Island, vil Imenco Aqua nå være representert med egne lokasjoner, samarbeidspartnere og agenter i Norge, Chile, Skottland, USA, Canada, Færøyene og Island.

Om Aqua.is

Ble grunnlagt i 2018 og er et import- og serviceselskap for havbruksnæringen.

Selskapet tilbyr et stort utvalg av alt av utstyr til akvakulturbransjen, på land og i sjø.

Om Imenco Aqua

Imenco Aqua leverer tjenester og produkter til akvakultur, med hovedfokus på kamerateknologi, fiskevelferd, oksygen, fôring og sensorikk, herunder måling av biomasse, lus og fiskevelferd. Vi leverer utstyr til brønnbåter og oppdrett på land, sjø og hav.