Ingrid Scheie, markedssjef i Salmon Evolution var svært godt fornøyd med oppmøte under Seafood Expo Global 2023.

Flere hundre møtte opp for å smake på landbasert laks

Barcelona: Da Salmon Evolution inviterte på sashimi-biter av landbasert laks lot ikke folk seg be to ganger.

Publisert Sist oppdatert

Seafood Expo Global har tidligere år blitt avholdt i Brussel, men etter to års utsettelse ble den for første gang avholdt i Barcelona i 2022. I år gjentas suksessen for det som er den 29ende utgaven av messen.

I labyrinten av haller, pavaljonger og stander, ventet en skikkelig godbit for de besøkende som fant veien til Salmon Evolution sin stand tirsdag.

Der ble det nemlig servert sashimi-stykker av den landbaserte laksen til selskapet, og dette var noe som tydelig falt i smak, da det ene fatet etter det andre forsvant under den timeslange seansen.

Ingrid Scheie, markedssjef i Salmon Evolution forteller til LandbasedAQ at det har vært masse folk innom standen.

- Jeg vil tippe at det har vært en plass mellom 150 og 200. Det har vært jevnt trøkk og mye folk hele tiden, sier hun fornøyd.

Scheie understreker også at de har fått gode tilbakemeldinger på smaken, og at folk er generelt positive til den landbaserte laksen til selskapet.

- Tror du mange nå får opp øynene for landbasert laks?

- Ja, det er jo mange som ikke har smakt det før. Så folk synes det er spennende å få ta den første smaken.

Og fortvil ikke, rakk du ikke å komme innom Salmon Evolution sin stand i dag, så står gjengen klar også i morgen for å dele ut smaksbiter.

Marius Østgaard og Bertil Salen i Salmon Evolution.
Sashimi fra Salmon Evolution.
Laksen fra Salmon Evolution smakte fortreffelig.