Brimer melder at de har flere nye kontraktsigneringer som kick-starter året for Brimer i inn- og utland. Illustrasjonsbildet er av en ensilasjetank.

Brimer har sikret fire nye betydelige kontrakter

Utstyrsleverandøren har sikret fire tank-kontrakter til lagring av blodvann, ensilasje, fiskeoljer og fiskeproteiner i flere ulike land. 

Publisert Sist oppdatert

Brimer opplyser i en pressemelding at kan med glede informere om at selskapet stuper ut av startblokkene i 2024 og sikrer betydelige kontrakter innen fiskebearbeiding og industri. 

Til tross for en fin og rolig julefeiring har Brimer’s salgssjef Helge Kvamme sikret fire tank-kontrakter til lagring av blodvann, ensilasje, fiskeoljer og fiskeproteiner.

Helge Kvamme salgssjef for fiskebearbeiding og Industri i Brimer har fått i land fire nye kontrakter.

- Det som er ekstra gledelig med disse prosjektene er at de alle er i forskjellige land. Brimer er i ferd med å bygge et navn utenfor Norge. For oss er det ekstra gøy å kunne eksportere noe annet enn båter og båtutstyr fra den maritime klyngen på Sunnmøre. Nå blir det solide Brimer-tanker i Skotland, Danmark og England; i tillegg til Norge, kan Helge Kvamme fortelle.

Betydningsfull milepæl 

Disse avtalene melder de markerer en betydelig milepæl for Brimer. 

- Vi er stolte over å kunne bidra i bærekraftige sektorer som ensilasje, fiskeolje og proteiner. Dette representerer en betydelig utvidelse av Brimer sin ekspertise innen lagringsteknologi, samtidig som det styrker vår globale innflytelse, sier CEO i Entec Brimer Håvard Haanes.

- Kundene verdsetter høyt våre korrosjonsfrie løsninger med svært lang levetid. Vårt engasjement for kvalitet, sikkerhet og bærekraft vil være kjernen i disse prosjektene, legger Haanes til.

Godt med arbeid i første halvår

Disse fire prosjektene melder de gir dem en veldig god start på året. 

- Produksjonen av lagringstankene vil starte umiddelbart, og Brimer forventer å fullføre de ulike prosjektene i løpet av første halvår. Dette vil gi god aktivitet i vår produksjon på Kvamsøya fremover, og stor aktivitet for våre montører ute hos kunde for ferdigstilling av prosjektene, legger han til.