Som en del av Pure Salmon Kaldnes nye strategi velger de å åpne kontorer i Fredericia 2023. Jon Pedersen vil være en sentral del av teamet som skal arbeide der.
Som en del av Pure Salmon Kaldnes nye strategi velger de å åpne kontorer i Fredericia 2023. Jon Pedersen vil være en sentral del av teamet som skal arbeide der.

Går fra AKVA group til Pure Salmon Kaldnes - blir sentral i nytt kontor i Danmark

Jon Pedersen er fra 1. desember 2022 ansatt hos Pure Salmon Kaldnes, der han skal være del av selskapets Aquaculture Competance Centre. Han kommer fra en stilling som Global Head of Engineering i AKVA group Land Based.

Publisert Sist oppdatert

- I min tid i AKVA group har jeg hatt en spennende jobb der jeg har vært prosjektleder på blant annet Bakkafrost Strond prosjektet på Færøyene, dette var et stort prosjekt som bestod av hele ni RAS-avdelinger. Det siste året som Head of Engieering har jeg jobbet med å bygge opp en profesjonell ingeniørorganisasjon i tillegg til å ruste den opp for fremtidig vekst, sier Jon Pedersen i en pressemelding.

Hans brede erfaring fra akvakultur næringen melder selskapet vil definitivt bli nyttig i Pure Salmon Kaldnes.

- Jeg synes det er en spennende utvikling i bransjen nå, og jeg valgte Pure Salmon Kaldnes fordi de er en dynamisk bedrift som tenker nytt, det liker jeg veldig godt. Det ligger hjertet mitt virkelig nært å være med til og bygge opp en organisasjon og strukturere den på en målrettet og effektiv måte, og det skal jeg gjøre her i Pure Salmon Kaldnes, legger han til.

- Spennende muligheter

CEO hos Pure Salmon Kaldnes, Kent Kongsdal Rasmussen er svært glad for å ha fått Jon Pedersen på laget.

- Vi er et selskap som leverer komplette løsninger innenfor RAS industrien og våre kunder er blant de mest progressive og mest krevende. Vi er derfor nødt til å ha en organisasjon med kompetanser som kan matche dette, sier Rasmussen.

Som en del av Pure Salmon Kaldnes nye strategi velger de å åpne kontorer i Fredericia 2023. Jon Pedersen vil være en sentral del av teamet som skal arbeide der og røper at noe av grunnen for å starte i selskapet er å få være med å bygge opp bedriftens nye kontor, med alle de spennende muligheter det gir i Fredericia.

Kent Rasmussen sier avslutningsvis at siden 8F og Pure Salmons overtagelse av selskapet sommeren 2021 har de gjennomgått en stor forandring og utvikling.

- Vi har doblet antall medarbeidere og startet en internasjonalisering, som betyr at vi vil være i andre markeder enn tidligere, vi har derfor behov for kontorer utenfor Norge. Første skritt er Danmark. Drivkraften bak denne avgjørelsen er forretningslogikk samt tilgang til erfaring og kompetanse. Kontoret i Danmark vil være tett integrerte med kontorene i Norge samt De forente arabiske emirater, i forbindelse med de svært spennende grow-out prosjektene for Pure Salmon, sier han.