Lovund Bedrifts Service
Lovund Bedrifts Service

Lovund Bedrifts-Service skal levere betong til Gigante Salmon

Gigante Salmon har inngått avtale med Lovund Bedrifts-Service (LBS) som skal levere betong til utbyggingen i Rødøy.

Publisert Sist oppdatert

Gigante Salmon signerte før jul en avtale med Infrakon AS om utføring av alle betongarbeider. Nå er det klart at det er Lovund Bedrift-Service som skal levere betongen.

- Lovund Bedrift-Service AS og Infrakon AS har samarbeidet tidligere og det er positivt å få den samlede erfaringen deres inn i vårt prosjekt, sier CEO Helge E. W. Albertsen i Gigante Salmon AS.

Avtalen om å levere betong har et omfang på ca. 10 millioner, og arbeidet starter i løpet av februar.

- Avtalen er utformet etter åpen bok-prinsippet i samspill med leverandøren. Vi er glade for at vi også på dette området har funnet dyktig og riktig kompetanse lokalt, sier Albertsen.

LBS har lang erfaring med arbeid i områder med utfordrende infrastruktur, og skal produsere betongen til Gigante Salmon Rødøy på anleggsområdet.

- Utbyggingsprosjektet til Gigante Salmon er både stort og spennende, jeg er veldig glad for å få denne avtalen. Vi har også jobbet med Infrakon tidligere, og det har vært veldig gode prosjekter, sier prosjektleder Ingolf Kristiansen fra LBS.

Anleggsarbeidene på Lille Indre Rosøy startet i september 2021, og installasjonsarbeidene starter i februar 2023. Produksjonen starter i september 2023.

Om Gigante Salmon

Gigante Salmon AS bygger oppdrettsanlegg for laks på Lille Indre Rosøy i Rødøy kommune. Anleggsarbeidet startet i september 2021, og den første fisken settes ut høsten 2023. Selskapet har tillatelse til å produsere 13.731 tonn MTB, noe som utgjør opp mot 20.000 tonn laks (rund vekt) per år ved full produksjon.

Om Lovund Bedrifts-Service

Lovund Bedrifts-Service ble etablert i 2000 på Lovund i Lurøy kommune. Selskapet sysselsetter 10 årsverk, og leverer tjenester innen grunnarbeid, vann og avløp, betong og industribygg. Selskapet har lang og god erfaring i oppføring av spesialbygg og konstruksjoner.