Fra fredag 30. juni av vil vi begynne å plusse en del av våre nettsaker.

LandbasedAQ får pluss-saker

Kjære leser. Fra 30. juni tar vi denne nettsiden et steg videre. Da vil vi nemlig starte med å plusse deler av sakene våre. Det gjør vi for å kunne sikre en enda bedre nettside og magasin på sikt.

Publisert Sist oppdatert

 Siden 2015 har de fleste seriøse, redaktørstyrte medier i Norge hatt en eller annen betalingsløsning for sine saker på nett. De fleste av våre lesere er dermed vel vante med dette, og skjønner utmerket godt hvorfor det må være sånn.

Det er ikke gratis å lage god og relevant fagjournalistikk. Journalister skal ha lønn som alle andre.

Å gi bort produktet man lager er det heller ingen andre som gjør, enten man lage fôr, utstyr eller fisk.

Man vet også at betalte medieprodukter på generell basis oppfattes som mer seriøse, noe som igjen styrker annonsørenes posisjon.

Nettsiden og magasinet har siden oppstartet for et drøyt år siden, fått overveldende mange gode tilbakemeldinger. Mange innenfor settefisk- og matfisk på land-segmentet bruker siden for å holde seg oppdatert og å få innsikt. Vi har også merket oss en stor økning i antall lesere som daglig er inne på LandbasedAQ, og vi ser at landbasert produksjon er noe som virkelig engasjerer våre lesere. Derfor føler vi også at dette er et produkt som nå står på et sterkt faglig fundament.

Vil det ikke bli færre lesere om man gjør deler av sakene lukket kun for abonnenter?

Umiddelbart skulle man tro det, men erfaring fra bl.a. Kyst.no viser at den dippen kun er midlertidig. Det man i alle fall kan fastslå er at man blir mer sikre på at leserne blir enda mer relevante, noe som jo er ekstra viktig for annonsørene. Du vet at det er de rette du treffer.

Mange abonnementsløsninger

Når det gjelder den praktiske biten av plussingen, kan våre lesere løse dette ved å klikke seg inn på abonnementssiden vår, der de kan velge fra en meny hvilken abonnementsløsning de ønsker seg. Kun nett, kun papirmagasinet, eller begge deler.

Linken til dette finner du her: https://wwwlandbasedaq.no/abonnement

Selvsagt kan du også ta kontakt med abonnementssjef Tomas Madsen på telefon 458 01 610 eller epost: tomas@landbasedaq.no.