Søren Mattesen er ny administrerende direktør i Sashimi Royal. Foto: Nordic Aquafarms.

Ny administrerende direktør i Sashimi Royal

Søren Mattesen er ansatt som ny administrerende direktør i Sashimi Royal.

Publisert

Denne artikkelen er eldre enn to år.

1. august ønsker selskapet den nye konsernsjefen i Sashimi Royal og Maximus, Søren Mattesen, velkommen.

Søren har lang erfaring som leder i sjømat/matproduksjon etter 16 år som administrerende direktør i Vilsund Blue, en prosessor av høykvalitets blåskjell fra Limfjorden i Danmark. Han kommer med omfattende fokus på forretningsutvikling, kvalitet og ledelse, og vi ser frem til å samarbeide med ham og resten av teamet for å ta vår Yellowtail Kingfish-virksomhet til neste nivå. Velkommen til teamet Søren, skriver selskapet i en pressemelding. 

Roger Fredriksen er forfremmet til produksjonsdirektør Skandinavia og leder produksjonen i både Fredrikstad Seafoods og Sashimi Royal / Maximus mens Torben Kristensen fra Nordic Aquafarms Technology er på plass som midlertidig administrerende direktør i Sashimi Royal / Maximus.

Siden oktober 2020 har Sashimi Royal og Maximus, Yellowtail Kingfish-virksomheten i Danmark, vært heleide datterselskaper av Nordic Aquafarms Group, og de opplyser de at de har vært opptatt med å legge grunnlaget for videre utvikling og skalering av produksjonen av dette produktet.

- Våre interne RAS-ingeniører har allerede implementert oppdateringer av systemet ved hjelp av vår egen teknologi for å forbedre produksjonskapasiteten. Videre er det utviklet detaljerte planer for kapasitetsutvidelse til 4000MT årlig produksjon, skriver de.