Bjørn Gillund, 'global technical development manager' i Previwo og Monica Nilsen, daglig leder, Salmon Center.
Bjørn Gillund, "global technical development manager" i Previwo og Monica Nilsen, daglig leder, Salmon Center.

Previwo har flyttet inn i Salmon Centre i Bodø

Biotech-selskapet Previwo - som forsker og utvikler biologiske produkter som forebygger og styrker fiskehelsen og fiskevelferden - har nå også etablert seg med kontor i Bodø.

Publisert Sist oppdatert

De har fått kontorplass i næringsklyngen for havbruk, Salmon Centre i Sjøgata 21. 

- Ved vår etablering av kontor i Bodø er vi kommet nærmere våre kunder i Nord Norge. Vi er heldige som fikk plass i det tverrfaglige og interessante miljøet i Sjøgata. Her er det gode arbeidsforhold og nærhet til mange sentrale aktører i næringa. Med gåavstand til flyplass og terminal for båttransport sørover og nordover skal man lete lenger etter bedre beliggenhet i Norge, forteller de i en pressemelding.

Monica Nilsen, som er daglig leder ved Salmon Center Bodø sier kontorfellesskapet Bodø leier ut kontorer til bedrifter innenfor havbruksnæringen, og ønsker å være den plassen der havbruksbedriftene ønsker å være hvis de skal etablere seg i Bodø. 

- I dag er vi over 30 ulike havbruksbedrifter under samme tak i Sjøgata 21, forteller hun.

Bjørn Gillund, som er "Global Technical Development Manager" i Previwo sier han er imponert over hvilket tverrfaglig miljø som er etablert her med sentrale aktører bestående av både produsenter og ulike leverandører innenfor biologi, teknologi og konsulenttjenester.