Terje Oseth og nyansatt John Halstein Andreassen, her under arbeid på Gaia Salmon sitt anlegg som er under oppbygging på Træna.

Satser på landbasert med egen avdeling og ansetter leder

Silikal har etablert en dedikert avdeling for landbasert oppdrett, og nylig har John Halstein Andreassen sluttet seg til teamet som leder for denne satsingen.

Publisert

I en pressemelding skriver de at John Halstein Andreassen bringer med seg en imponerende bakgrunn i byggebransjen med over 30 års erfaring og egen erfaring fra firmaet hans. 

- Han har nylig fullført en bachelorgrad som havbruksingeniør, med hovedfokus på biologi og teknologi, og har en dyp forståelse for samspillet mellom disse områdene, heter det i meldingen.

John Halstein Andreassen skal lede den nye landbaserte satstingen til Silikal.

Den dedikerte avdelingen selskapet nå oppretter, og som Andreassen skal lede, vil arbeide for å tilby skreddersydde løsninger for landbaserte oppdrettsanlegg, med fokus på å forbedre fiskevelferd og samtidig opprettholde høye standarder for bærekraft og miljøhensyn.

- Hans erfaring innen byggebransjen og hans nylige fokus på havbruksingeniørfag gjør ham til den ideelle personen for å lede vår nye avdeling for landbasert oppdrett. John bringer ikke bare en omfattende teknisk kompetanse, men også en 'hands on'-tilnærming som vi tror vil være avgjørende for å videreføre utviklingen og sikre installasjonen av våre fisketank-systemer, sier Christian Aas, daglig leder i Silikal.

Om Silikal

Silikal er en leverandør av industrielle gulv og avanserte løsninger med en historie som strekker seg over 70 år. 

Silikal betjener kunder globalt og tilbyr skreddersydde løsninger for ulike bransjer.

John Halstein Andreassen har nylig fullført en bachelorgrad som havbruksingeniør, med hovedfokus på biologi og teknologi.