Han er ny CFO i Proximar

Proximar Seafood AS kunngjør at Ole Christian Willumsen (51) vil begynne som finansdirektør i selskapet.

Publisert

Det var i mai at selskapet meldte at daværende finansdirektør Pål K. Grimsrud, hadde sagt opp sin stilling for å «forfølge muligheter utenfor selskapet».

Det ble også opplyst at Grimsrud ville forbli i sin rolle i Proximar i oppsigelsesperioden og ville bistå selskapet i overgangsperioden.

Nå har de altså fått tak på ny person. Ole Christian Willumsen vil tiltre stillingen som finansdirektør 1. august 2023.

Ole Christian Willumsen
Ole Christian Willumsen

Willumsen kommer til Proximar fra stillingen som landsjef for Equinor i Japan og er for tiden bosatt i Tokyo. Han har mer enn 20 års omfattende erfaring i lederstillinger, fra både oppstartsbedrifter og store selskaper, som dekker kommersielle og operasjonelle roller. Han har en sterk internasjonal bakgrunn og har tidligere jobbet i London, Dubai og Beijing.

- Proximar er svært fornøyd med at Willumsen vil tiltre som vår nye finansdirektør. Han bringer viktig og svært relevant kompetanse til Proximar, inkludert erfaring fra arbeid i Japan og med japanske multinasjonale selskaper. Jeg er sikker på at han vil være et verdifullt medlem av teamet vårt og i den videre utviklingen av selskapet, og ser frem til å jobbe tett sammen med ham, sier Joachim Nielsen, administrerende direktør i Proximar.

Han har en MSc. i business og en CEMS-master fra Norges Handelshøyskole (NHH) og Wirtschaftsuniversität Wien.