Nordic Aqua Partner sitt landbaserte anlegg er godt på vei til å bygges i Kina.

Ny CFO i Nordic Aqua Partners

Tom Johan Austrheim utnevnt som ny CFO i Nordic Aqua Partners AS.

Publisert

Tom Johan Austrheim vil overta rollen fra Hjalti Hvitklett, som vil gjenoppta rollen som finansdirektør med økt fokus på økonomisk planlegging, overholdelse, styring og prosjekter, skriver selskapet i en børsmelding.

Tom Johan Austrheim kommer fra stillingen som CFO i Edda Wind ASA og har hatt flere CFO-stillinger i løpet av karrieren. 

Tom Johan Austrheim

Tom Johan Austrheim er siviløkonom fra Heriot-Watt University, Edinburgh, og vil ha en viktig rolle i selskapets videre finansiering og vekst. 

Selskapet er nå i prosessen med å flytte fra Euronext Growth til Oslo Børs hovedliste. Tom Johan Austrheim vil tiltre som CFO senest 1. august 2024.

- Nordic Aqua har gjennomgått en imponerende utvikling siden det startet som et "prosjekt" og forbereder seg nå på å gå inn i den nye fasen som et fullt integrert oppdrettsselskap for atlantisk laks, med mål om å nå en produksjon på 20 000 tonn innen 2028. Etter 20 000 tonn kan Nordic Aqua ytterligere vokse til 50 000 tonn på samme sted. Styrkingen av CFO-avdelingen er en nødvendig del av Nordic Aquas mellom- og langsiktige vekst, skriver selskapet i børsmeldingen.