MMC First Process AS ble vinner av EY Entrepreneur of the Year M&R.

MMC First Pocess vant regional innovasjonspris

Ledere fra 36 selskaper deltar i EY sin konkurranse om å bli Norges beste vekstskaper. Teksnologiselskapet MMC First Process vant i går delfinalen for Møre og Romsdal.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av november møtes kandidatene til årets «EY Entrepreneur Of The Year Norge» i syv regionskåringer over hele landet.

Siden 2002 har 1 300 entreprenører deltatt i det norske programmet, som er del av verdens største vekstskaperprogram, «EY Entrepreneur Of The Year». 

- I årets program har vi med et knippe dyktige regionale finalister som virkelig evner å tenke nytt, se muligheter og skaper varige verdier og arbeidsplasser. De representerer et svært bredt spekter av bransjer fra blant annet teknologi, klær, fisk, oljeservice, kantine- og helikopterdrift, sier Ina K. Rosenberg, ansvarlig partner for «EY Entrepreneur Of The Year» i Norge.

CEO i MMC First Process, Petter Leon Fauske og medgründer i bedriften, Leif Roger Gjelseth med diplomet som viser at de har vunnet den regionale tittelen.

Ledere fra 36 virksomheter i hele landet deltar på årets regionskåringer som regionale finalister. En uavhengig jury under ledelse av Hans-Petter Mellerud i Zalaris ASA, nasjonal vinner av programmet i 2017, utpeker hvilke av finalistene som går videre til landsfinalen i Oslo 8. februar 2024.

Og i regionfinalen for Møre og Romsdal var det altså MMC First Process som vant og dermed går videre til Oslo.

- Vi er utrolig stolt og ydmyke over at vi har blitt kåret til vinner av «EYi Entrepreneur of the Year» i Møre og Romsdal! Det er en ære som kommer med en dyp følelse av takknemlighet til alle som har vært med på vår reise, sier DEO Petter Leon Fauske i et innlegg på LinkedIn.

Han retter videre en takk til EY for å gi muligheten til å delta i en konkurranse som hyller entreprenørskap og innovasjon.

- Denne prisen er ikke bare et bevis på hva vi har oppnådd så langt, men det er også en inspirasjon til å fortsette å ta de neste stegene sammen, legger han til.